Sunday, 1 May 2011

YEah Bermula nya DUnia Blogger (1st day creating blog)

Assalammualaikum ,

sebelum tu aku nk terima kasih kepada kawan aku IZA NAQIWYAH sebab dia bg virus BLOGGER ni via  FACEBOOK. So nk jadikan cite laptop aku ni takde antvirus blog ni so dgn tak sengaja terjoin lah aku dalam dunia BLOGGER ni...so ajarin aku yah..hahaha


aku ni bukan la mat jambu nak slalu wat krangan..haha kat skola dulu pon bukan power sgt..ah lupa nk bgtau korang nama aku..tu la mukadimah berjela2 sampai nama pon aku lupa nk post haha..btw ni nama sebenar aku MUHAMMAD AQHMAL BIN AZIZAN .. korang just call nick name aku je ACIX k..ni pon mama aku yg bagi... aku  ni di lahir kan kat HOSPITAL BESAR SUNGAI PETANI KEDAH ( tak tahu lah kat atas katil ke tau pon lam van hahah)..aku ni anak yg ke 8 dari 9 org adik beradik ..ramai kan family aku..best raya je meriah gila...haha


 ni la family aku..tapi tk cukup korum lagi tu..erm yg bju ungu sebelah bju hijau tu la my dad en AZIZAN b.ALI tapi ALLAH lebih sayang kan die...dye pergi meninggal kan kami semua dah tahun lepas.reallly love u abah (rehat jup sedekah kan al-fatihah)...saya nk rehat sekejap lah...penat lah nnty saya sambung balik citer pasal saya hahaha..

No comments:

Post a Comment