Sunday, 22 May 2011

LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA (NURSING BOARD)

sebut je LJM pasti semua student NURSE cuak...sbab exam LJM ni la yg akan menentukan masa depan kiteorang..even dah dapat segulung DIPLOMA IN NURSING tapi jika tak ada LJM tak bermkna langsung bg kami....LJM ini dah macam lesen kereta..tak lulus JPJ tak leh la dapat lesen ar sama lah ngan LJM ni...tak lulus tak dapat lah lesen tok jdi nurse...

alhamdullilah revision week tok LJM ni dah start pape pon doa kan la yang terbaik untuk aku dan kawan2..semoga aku dapat jadi seorang JURURAWAT yg berjaya...even RARE kalau kiter dgr pasal male nurse

7 comments:

  1. Good Luck For u...... LJM ni Susah tu susah gak..... tp banyak study n wat latihan soalan2 lepas... kebanyankan nye keluar balik......
    just ada yang tukar sikit2..yg dulu nya soalan di jadikan jawapan dalan soalan LJM...dan jawapan dalam soalan yg dulu tu di jadikan soalan..haaa...do the best!!! insyaallah.....

    ReplyDelete
  2. terima kasih awk hehhe now keje kat mana da

    ReplyDelete
  3. 1 jun ni start keje kat klinik/..keje still tak menentu r

    ReplyDelete
  4. ouh keje kat mana je ...ala sabar la k..nnty ada la tu keje

    ReplyDelete