Tuesday, 3 May 2011

kerjaya as a STUDENT NURSE

focus focus
: ni la dak2 laki nurse :
ini lah keje aku as a student nurse hahah...BP BP BP hahaha....dulu mmg aku tak pernah terpkir pon nk jadi nurse tapi lama kelamaan minat tu datng dalam diiri aku..sejak bila pon aku tak tau myb sebab aku start posting kat HTAA kot minat tu dtg..bila tgok patient yg memerlukan kite..kat stu baru kiter sedar yg mereka btul2 memerlukan kita.....(sedih sey)..erm sedar tak sedar dah nk masuk final year dah aku stdy kat shahputra macam2 dugaan aku hadapi..smpai skunk ...hope u all wish aku berjaya dalam stdy n dalam hidup aku ye

No comments:

Post a Comment